Ukraiņu pīrādziņi
- Detaļas
- Autors Pēc interneta materiāliem
Sastāvdaļas:
2 olas
500 gr miltu
200 gr maltās gaļas
Augu eļļa – 50 ml
Kartupeļi – 500 gr
Rīvētā maize – 3 ēd. kar.
Sāls, pipari, zaļumi
Pagatavošana”
Lai gatavotu mūsu ēdienu, ir nepieciešams uzvārīt kartupeļus aukstā ūdenī. Šajā laikā, kad kartupeļi uzvārīsies, gatavojam pildījumu.
Attīra un sīki sasmalcina sīpolus. Cep uz augu eļļas līdz iegūst zeltainu krāsu. Pēc tam pievieno malto gaļu, rīvēto maizi un hmeli-suneli. Cep līdz kļūst gatava maltā gaļa (apmēram piecpadsmit divdesmit minūtes).
Uzvārītos kartupeļus notīra un rīvē uz lielās rīves. Kartupeļiem pievieno sāli, piparus, olas un miltus. Galu galā mums ir mīkla, kas nelips pie rokām.
No mīklas gatavojam nelielas bumbas un sarullējās tos aplī. Apļa vidū ieliek malto gaļu un formē nepieciešamo formu.
Cep uz abām pusēm uz pannas.
Labu apetīti!