.

Ukraiņu pīrādziņi

ukrainu piradzini
Sastāvdaļas:

2 olas

500 gr miltu

200 gr maltās gaļas

Augu eļļa – 50 ml

Kartupeļi – 500 gr

Rīvētā maize – 3 ēd. kar.

Sāls, pipari, zaļumi

Pagatavošana”

Lai gatavotu mūsu ēdienu, ir nepieciešams uzvārīt kartupeļus aukstā ūdenī. Šajā laikā, kad kartupeļi uzvārīsies, gatavojam pildījumu.

Attīra un sīki sasmalcina sīpolus. Cep uz augu eļļas līdz iegūst zeltainu krāsu. Pēc tam pievieno malto gaļu, rīvēto maizi un hmeli-suneli. Cep līdz kļūst gatava maltā gaļa (apmēram piecpadsmit divdesmit minūtes).

Uzvārītos kartupeļus notīra un rīvē uz lielās rīves. Kartupeļiem pievieno sāli, piparus, olas un miltus. Galu galā mums ir mīkla, kas nelips pie rokām.

No mīklas gatavojam nelielas bumbas un sarullējās tos aplī. Apļa vidū ieliek malto gaļu un formē nepieciešamo formu.

Cep uz abām pusēm uz pannas.

Labu apetīti!

Bookmark and Share

Pievienot komentāru


Aizsardzības kods
Atjaunināt

Top.LV