.

kartofelj po italjanskiItāļu virtuves ēdieni ir ne tikai garšīgi, bet arī ļoti veselīgi!

Sastāvdaļas:

Kartupeļi (lielie) – 8 gab.

Lasīt tālāk ...

Martindienas zossSastāvdaļas:

1 zoss (4 - 5 kg),

selerijas sakne,

Lasīt tālāk ...

ovsyankaPieminot auzu putru, daudziem nāk prātā šī frāze no padomju laiku mākslas filmas par detektīvu Šerloku Holmsu un doktoru Vatsonu. Taču, vai tā atbilst patiesībai? Veiksim nelielu ekskursiju angļu virtuvē.

— Berimor, kas mums ir brokastīs?

— Auzu putra, ser!

— Atkal?

Lasīt tālāk ...

musaka z baklazanow 

Sastāvs:

1 liels vai 2 vidēja lieluma baklažāni;

1 liels sīpols;

1 ķiploku galviņa (man bija 3 daiviņas);

4 ēd. karotes olīveļļas;

400 g tomātu;  

Lasīt tālāk ...

ravioli100 g spinātu ir tikai 17 kkal. Lasis ir pilnvērtīgu olbaltumvielu, kuras organisms uzņem 95% apmērā, vērtīgu Omega-3 klases taukskābju, fosfora un kalcija  avots.

Sastāvdaļas:

 Milti 300 g

 Spināti 200 g

 

Lasīt tālāk ...

gorsochek1Sastāvdaļas:

 Tītara fileja 500 g

 Kabacis 200 g

 Selrijas kāts 70g

 1 sīpols.

 1 burkāns.

 Ķiršu tomāti  75 g

 Pētesīļi 30 g

Lasīt tālāk ...



kurica

Sastāvdaļas: 

Vista – 900 gr.

Lasīt tālāk ...

fetuchine

Sastāvdaļas

Paciņa Fetučīne (es pirku Barilla)

Paciņa saldētu krevešu ar astītēm

Neliela ingvera sakne

Sviests 30-50 grami

Olīveļļa

Lasīt tālāk ...

Top.LV