Siltie salāti no zaļajām pupiņām
- Detaļas
- Autors Olesja Balalajeva
Sastāvdaļas:
Kenijas pupiņas — 300 gr
Burkāni — 100 gr
Liellopu gaļa — 100 gr
Ķirštomāti — 100 gr
Ķiploki— 2 daiviņas
Čili pipars — 1 gab.
Sezams — 5 gr
Romiešu salāti — 100 gr
Sojas mērce — 10 gr
Vīns — 50 gr
Pagatavošana:
1. Liellopa gaļu un burkānus sagriež strēmelītēs, ķiplokus un čili piparu sasmalcina.
2. Pannā apcep gaļu, pievieno dārzeņus un cep dažas minūtes (ķirštomātus pievieno pašās beigās), pielej vīnu un sautē līdz pilnīgai iztvaikošanai. Pievieno sojas mērci un sautē vēl minūti.
3. Bļodā sajauc romiešu salātus ar apcepto gaļu ar dārzeņiem.
4. Liek šķīvī un apkaisa ar sezamu.