.



italjanskij tortik

Vislabākais variants vakariņām – seleriju salāti ar āboliem. Lai to pagatavotu, ir jāapcep daži seleriju kāti vienā karotē olīveļļas. Cep kādas 3 minūtes, lai selerijas nebūtu pārāk cietas. Sarīvē ābolus un sezama sēkliņas, pieber sāli un samaisa. Neko klāt nepievieno, jo selerijas ir ceptas eļļā. Ja ar salātiem nepietiek, var uzvārīt tītara kājiņu.

Lasīt tālāk ...

lobiani

Šo recepti es nedaudz izmainīju, jo ne vienmēr ir iespējams sameklēt vajadzīgās garšvielas.

Ņēmu arī kārtaino rauga mīklu – patīk man no tās gatavot!

Sastāvs:

300 g uz nakti ūdenī iemērktu raibo pupiņu;

2 lieli sīpoli;

2-3 ēdamkarotes eļļas;

Lasīt tālāk ...

bundzas 016Ir burvīga tradīcija - Jāņos ēst Jāņu sieru. Mēs piedāvājam pagatavot Jāņu sieru mājas. Mūms nepieciešams:

Lasīt tālāk ...

 

Pazīstamais argentīniešu ēdiens, kuru biežāk izmanto kā uzkodu, bet manā gadījumā tas ir kā pilnvērtīgas pusdienas.

Sastāvdaļas (6 personām):tapo4ek

6 vidēji lieli cukini

100 g hamona

100 g vistas filejas

Lasīt tālāk ...


3sup
Manā uztverē rudens ir ne tikai nodzeltējušas kļavas, kastaņu vākšana un apkures sezonas sākums. Man rudens ir – āboli un ķirbji.

Ķirbis tiek uzskatīts par labāko dārzeni (ogu) diētiskajai barībai. Šis dārzenis satur ne vairāk kā 40 kalorijas. Taču saulainais skaistulis dārzeņu vidū ir čempions dzelzs satura ziņā. Neskatoties uz to, ka ķirbī 90% ir ūdens, tas ir bagātīgs vitamīnu, organisko skābju un minerālsāļu avots.

 

Lasīt tālāk ...

Top.LV