- Detaļas
- Autors Pēc interneta materiāliem
Sastāvs:
piens – 200 ml
sīpoli – 2 gab.
eļļa – 2 ēdamkarotes
- Detaļas
- Autors Pēc interneta materiāliem
Sastāvdaļas
1 liels kartupelis
1 vidēji liels puravu kāts (tikai baltā daļa)
- Detaļas
- Autors Pēc interneta materialiem
Visgaršīgākā zupa sanāk no baravikām. Taču pie bekām ir pieskaitāmas arī apšu bekas un bērzu bekas. Ņemiet vērā, ka apšu beku buljons sanāk garšīgs, bet ļoti tumšs.
- Detaļas
- Autors Redakcija
1 porcija/ ap 170 kkal
4 porcijas
Gatavošanas laiks: 40 min
- Detaļas
- Autors Redakcija
Sastāvdaļas:
Kūpinātas cūkas ribiņas – 1 kg
Zirņi – 200 gr.
Kartupeļi – 3 gab.
- Detaļas
- Autors Redakcija
Sastāvdaļas
1 kg kartupeļu
500 g nelielu šampinjou
1 liels purava stublājs (tikai baltā daļa)
- Detaļas
- Autors Olesja Balalajeva
Maigs vakars, pie kamīna, šķiet, laime klusi snauž...
Viktors Avins *
Brīnišķīgs vakars! Kafija, tēja, karsta šokolāde, karstvīns, vai varbūt vienkārši silts, mājīgs vilnas pleds, rokās mīļākā grāmata un kamīna uguns, kas māna ar savu gaismu – lūk, kas mums vajadzīgs labai atpūtai!
- Detaļas
- Autors Olesja Balalajeva
Sastāvdaļas:
Puķkāposti — 300 gr
Piens — 200 ml
Meža sēnes — 300 gr
Šampinjoni — 300 gr
Rupjmaize apaļā — 150 gr