Braunijs ar zemu tauku saturu ir neatkārtojams šokolādes deserts bez sviesta un olām.
Latvijā kafija ir tradicionāls dzēriens. Laikam nav cilvēka, kurš neprastu pagatavot tasīti kafijas.
Ogu pīrāgs lieliski derēs tiem, kam garšo veselīgi pīrāgi, jo tas tiek gatavots uz auzu pārslu bāzes, nesatur miltus, ir viegls un garšīgs.
Dārzeņu sacepums ar malto gaļu ir viegli pagatavojams.
Ruleti no vistas krūtiņas gatavo vienkāršino ikdienišķiem un pieejamiem produktiem, tā sanāk ne tikai garšīga, bet arī oriģināla un pat varētu teikt, ka svinīga.
Biezpiena pīrāgs ir visdiētiskākais no pīrāgiem, bet ar auzu pārslām un ogām tas kļūst par retu garšas „kokteili”: šādu garšīgu un veselīgu ēdienu var lietot arī diētas laikā.
Šokolādes pīrāgs ar ogām (var arī bez tām) Ātri, garšīgi, viegli pagatavojams, satur maz kaloriju. Man garšo viss, kas ir ar s šokolādi un es cenšos atrast zelta vidusceļu starp garšīgo un veselīgo, pie tam nebojājot savu augumu. Varu ar pilnu atbildību paziņot , ka šāds pīrāgs neapšaubāmi sagādās jums baudu ar savu izteikto šokolādes garšu un figūra paliks savā vietā.
Milti – 500g, 2-3 glāzes piena, 2-4 olas, 1 ēdamkarote cukura, 0,5 tējkarotes sāls, 0,5 tējkarotes dzeramās sodas, 0,5 tējkarotes citronskābes.