Sastāvdaļas:
1l piena
200g piena vai rūgtās šokolādes
2,5 karotes kartupeķu cietes
Sastāvdaļas:
· 50 g ekstrā rūgtās šokolādes
· 500 ml piena
· 200 ml ūdens
· 3 kanēļa standziņas
Sastāvdaļas:
· 50 g kakao
· 100 g cukura
· 5 ēdamkaotes krējuma
· sviests - pēc garšas
· vaniļa, kanēlis – pēc garšas
Sastāvdaļas:
· 1 l piena
· 0,5 glāzes saldā krējuma
· 2 ēdamkarotes ruma
· 250 g rūgtās šokolādes
Sastāvdaļas
· 1/3 glāzes kakao pulvera
· 3/4 glāzes cukura
· šķipsniņa sāls
Tādēļ šodien cepsim svētku pīrāgus. Piedāvātās receptes nav tradicionālas latviešu virtuvei, taču kamdēļ gan nepalutināt sevi ar kaut ko eksotiskāku?
Ir neskaitāmas hačapuri receptes, bet man patīk tieši šī, jo tajā izmanto daudz biezpiena un maz miltu. Un vēl – ceptā biezpiena siltums un neatvairāmā biezpiena smarža cepšanās laikā. Hačapuri pīrāgu var ēst gan siltu, gan aukstu, to ir ērti paņemt līdzi, tas diezgan ilgi nesacietē.
Sastāvs pildījumam:
600 g svaigas foreles filejas;
120 g mocarellas siera;
1 neliels sarkans pipars
Pētersīļi, sāls, pipari – pēc garšas.
Kārtainā rauga mīkla - pirku gatavu.