.

Iemīlējušies biznesā vai Latvijas uzņēmēju izvēle Svētā Valentīna dienā!

0062014.gada 14.februārī uzņēmums TeleTrade Europe organizēja Latvijas uzņēmējiem NVS un Baltijas valstu WISE profesionālo konsultantu asociācijas prezidenta Andreja Kruglova semināru, kas bija veltīts personāla problēmām.

Fakts, ka, kaut arī seminārs bija visu mīlētāju dienā, zālē bija 56 cilvēki apliecina, ka tā tik tiešām bija biznesa elite.

Tradicionāli savaldīga, latviešu publika neilgi saglabāja mieru. Asa tēma, ko skara Kruglova kungs, izraisīja dzīvu atbalsu un uzņēmēji iesaistījās dialogā. Ievērojamie uzņēmēji cītīgi konspektēja uzņēmējdarbības bāzes principus, kāds izmantoja mūsdienu tehnoloģijas, cits – kā pierada, pierakstīja informāciju uz papīra. Daudzi uzdeva jautājumus.

Seminārs, kas bija veltīts personāla problēmām, arī bija minēti unikālie dati par Emocionālo toņu skalu, ko izstrādāja L. Rons Habbards vēl 1950.gadā. Emocijas, kas tika parādītās filmā, izraisīja pretējo emociju plūsmu. Uzņēmēji māja ar galvu un saskatījās, atpazīstot ekrānā savus darbiniekus. Kad Andrejs Kruglovs sāka papildināt filmu ar skaidriem piemēriem no biznesa, sajūsma pārsniedza visas robežas.

Seminārs beidzās negaidīti. Uzņēmīgie biznesmeņi pieķēra spīkeru pie vārda un piespieda apsolīt novadīt vēl vienu semināru. Tāpēc aprīlī tiek gaidīts nākamais Andreja Kruglova seminārs. Acīmredzami, ka tiek radīta jauna bizness-tradīcija.

Bookmark and Share
Top.LV