.

Rieltors, kas raksta.

1422492 3715504942257 571794965 nJeļenu Kordževu pieņēma Krievijas rakstnieku savienībā.

Kur literatūra – kur nekustamais īpašums? Jeļena Kordževa jau vairāk nekā 20 gadus nodarbojas ar nekustamā īpašuma pirkšanu, pārdošanu, telpu iznomāšanu un citām rieltoru jautājumiem.

Bet kad parādās brīvs brīdis, rīdziniece ņem, kā saka, spalvu un sāk drukāt kārtējo tekstu. Ilga laikaposma laikā interneta telpā tika publicēti viņas interesanti apcerējumi, kas ir veltīti dažādām kurioziem, ar kuriem viņai nācās saskarties. Šie stāsti publikai izraisīja dzīvu interesi un rādīja daudz atziņu. Tā arī rādījās krājums „Zem viena jumta. Profesijas kuriozi”. Pēc autores vārdiem, stāsti, kas ir krājumā, nav izdomāti. Visi šie piedzīvojumi tika piedzīvoti kopā ar klientiem realitātē. Protams, tika atlasīti kādi speciāli gadījumi, kas neiet rāmjos. „Neslēpšu, sižeta asumam es vietām pievienoju klāt gan sāls, gan piparus. Priekš manis pats galvenais bija, lai lasītājs baudīja neparastus sižetus, kas piedāvā mums viņas majestāte dzīve.” – pasmaidīja Jeļena.

Viņas rakstnieka pūlēšanās tika atzīti – pāris dienu atpakaļ no Maskavas atnāca ziņas par to, ka Jeļena Kordževa ir pieņemta Krievijas rakstnieku savienībā. Te arī tika uzzināts, ka viņas radošajā bagāžā ir daudz arī citu virtuālo darbu, to skaitā krimināli – vēsturiskais trilleris „Nepazīstams lielums”, kas skar laikaposmu no 1930.-tiem līdz mūsdienām. Pamat sižets norisinās Latvijā. – Grūdienu rakstīt man iedeva pasaules krīze. Atceraties, bija laiki, kad viss nekustamais īpašums vienā momentā sastinga. Man tajā brīdi nebija ar ko nodarboties. Bet es neesmu tāds cilvēks, kas var sēdēt bez darba. Noteikti kaut ko ir jādara. No rieltoru nomāktības mani paglāba radošums. Kopā Jeļenai ir 138 darbs. Ir stāstu krājums „Labi cilvēki” un „Skaistules Žužas piedzīvojumi”, kā arī stāstu krājums „Par draudzību”. Ir iedomāts vēl daudz dažādu tēmu. Tādi mums Rīgā ir rieltori!

 

Bookmark and Share
Top.LV