.

No veselā saprāta rokasgrāmatas labākai dzīvei "Ceļš uz Laimi": neslepkavo

vistrelCilvēces vēsturē jau no ļoti seniem laikiem līdz pat mūsdienām slepkavības ir bijušas aizliegtas un par to izdarīšanu ir noteikti smagi sodi, pasludinot: „Tev nebūs nogalināt!” Taču vēlāk tā paša darba tulkojumā lasāms: „Tev nebūs noslepkavot!”

Starp šiem diviem vārdiem: „nogalināt” un „nos-lepkavot” ir milzīga atšķirība. Aizliegums nogalināt nepieļautu pašaizsardzību un padarītu to par nelegālu: tas aizliegtu nogalināt čūsku, kas gatavojas iekost bērnam; tas liktu veselai tautai pāriet uz dārzeņu diētu. Esmupārliecināts, ka Tu vari iedomāties dažādus piemērus grūtībām, kas rastos, ja pilnībā aizliegtu nogalināt.

„Slepkavība” ir pilnīgi kaut kas cits. Pēc definīcijas tas nozīmē – nelikumīga viena vai vairāku cilvēku nogalināšana, it īpaši, ja tas izdarīts ļaunprātīgi ar iepriekšēju nodomu. Šajā cietsirdīgo ieroču laikmetā var redzēt, ka slepkavība noteiktai cilvēku kategorijai nesagādā nekādas grūtības. Nevar pastāvēt sabiedrība, kurā cilvēks, viņa ģimene vai draugi kļūst atkarīgi no kāda, kas staigā apkārt, laiku pa laikam nogalinot.

Jebkurā sabiedrībā slepkavība ir noziegums, par kuru ir jāsaņem sods.

Muļķi, ļaundari un vājprātīgie cenšas savas īstās un iedomātās problēmas atrisināt ar slepkavību. Ir zināmi gadījumi, kad tās tiek izdarītas bez jebkāda iemesla.

Aktīvi atbalsti jebkuru patiešām iedarbīgu programmu, kas vērsta uz to, lai aizsargātu cilvēkus no šiem draudiem! Tava izdzīvošana var būt atkarīga no tā.

 

 

Ceļš uz laimi izslēdz Tavu draugu, ģimenes vai Tevis paša noslepkavošanu.

41604 66510250540 7493539 n

 www.celsuzlaimi.lv

Bookmark and Share

Veselā saprāta rokasgrāmata labākai dzīvei "Ceļš uz Laimi"

Top.LV