.

Nekas nav atrasts
Monthly View
Mēneša skats
Weekly View
Nedēļas skats
Daily View
šodien
Categories
See by categories
Datums/Laiks: Trešdiena 19 Marts 2014, 18:30
Nosaukums: Improvizācijas teātra cikls
Raksturojums:

4026159 ORIGINAL 1316430633.jpgŠī gada martā plkst.18:30 tiksimies pirmajā improvizācijas teātra tehniku iepazīšanas pasākumā, kur teatrālā gaisotnē tieši viesi būs tie, kas ar saviem ieteikumiem varēs ietekmēt ikviena stāsta un etīdes virzību. Otrais pasākums plānots 19.martā tajā pašā laikā un vietā.

Vakara gaitā plānots caur improvizētiem un spontāniem stāstiem kopā ar skatītājiem paskatīties uz ikdienišķo un eksistenciālo. Ar krietnu devu pašironijas un viegli analītisku skatījumu, notiks dažādu situāciju simulācijas, kurās negaidīti var iekļūt ikviens. Kopumā vakars tiks veidots kā vairāku stāstu un situāciju kolāža, izmantojot dažādas improvizācijas tehnikas.

Pasākumā piedalās eksperimentālā improvizācijas teātra projekts „IMPROVIDE”.

IMPROVIDE ir eksperimentāli interaktīvs šovs. Viņu darbība ir balstīta uz improvizācijas teātra principiem, apvienojot to ar audiovizuāliem elementiem. Vairāk smieklīgi, bet saglabājot latvietim tik ļoti pienācīgo nopietnības devu. Vairāk informācijas: http://ifrype.com/i/icons/external.png); padding-right: 12px; word-wrap: break-word; font-family: Arial, sans-serif; font-size: 13px; line-height: 20px; background-position: 100% 50%; background-repeat: no-repeat no-repeat;">https://www.facebook.com/videimpro


Atrašanās vieta : Mazā Ģilde, Amatu iela 5, Riga, Latvia
Papildu informācija :Ieeja bez maksas

Back

JEvents v2.2.8   Copyright © 2006-2012

Top.LV