.

Kas ir QLAB studija jeb „35 minūtes inovācijām sevī” (inovācijām sevī, sevis atjaunošanai, investīcijām sevī)

kulabVēl pavisam nesen Aleksejs, Vera un Vladislavs Aleksejevi katrs nodarbojās ar kaut ko savu. Aleksejs darbojās biznesā – loģistikas un muitas nozarē, Vera bija oficiālais LMT tīkla dīleris, bet Vladislavs studēja Rīgas Stradiņa universitātē. Ģimenes dzīvi izmainīja kāda inovatīva ideja, kas jau vairākus gadus tiek veiksmīgi īstenota visā pasaulē.


- Kā radās biznesa ideja?
Aleksejs: Jau kopš jaunības apmeklēju nodarbības fitnesa klubā. Reiz Maskavā kāds draugs man pastāstīja par jaunu un ārkārtīgi inovatīvu fitnesa veidu. Devāmies uz klubu, un es biju pārsteigts. Tā bija kā mīlestība no pirmā skatiena! Atgriezos mājās, sazinājāmies ar uzņēmumuMilon, un mūs uzaicināja uz Ķelni. Visa ģimene devāmies turp un apmeklējām pirmos treniņus. Mūsu dēls Vladislavs sākumā skeptiski izturējās pret šo projektu, tomēr bija pārsteigts par piedāvāto aprīkojumu. Sapratām, ka šāds treniņš ir īpaši piemērots aizņemtiem cilvēkiem, kas augstu vērtē savu laiku. Ir jāatvēl tikai 35 minūtes divas reizes nedēļā, lai sasniegtu maksimālu rezultātu! Tie, kuri apmeklē klasisku fitnesa klubu, saprot, ka šādā laikā sasniegt maksimālu rezultātu gandrīz nav iespējams.
- Ko jaunu piedāvā jūsu pakalpojums?
Aleksejs:Pirmā nodarbība sākas ar diagnostiku, kas tiek veikta, izmantojot divus modernus datorus. Studijā strādā trīs speciālisti, kuri vispirms veic diagnostiku ar Body Analyzer, kas ar elektromagnētisko viļņu palīdzību nosaka cilvēka ķermeņa uzbūvi: tauku un ūdens daudzumu, analizē muskuļu un kaulu sastāvu. Otra ierīce – Milonizer – nosaka cilvēka iespējas sabalansēt ķermeni, locītavu kustību iespējas, fiksē reakcijas ātrumu un veic individuālu, klientampielāgotu elektronisko trenažieru konfigurēšanu. Ievērojot šos parametrus, tiek sagatavota programma, ko ieraksta individuālā SMART kartē, ko pēc tam ievieto trenažierī. Minūte uz viena trenažiera, pēc tam 30 sekundes, lai pārietu pie nākamā trenažiera. Kopumā ir seši spēka un seši kardio trenažieri. Katrs aplis tiek iziets 17,5 minūtēs. Kopējais treniņa laiks ir 35 minūtes! Tajā tiek trenēti visi dziļie muskuļi. Ārkārtīgi efektīvs treniņš: ķermenis tiek nodarbināts drošā un efektīvā veidā! Pēc kardio un spēka treniņa metabolisms turpinās 48 stundas, bet pēc klasiskiem treniņiem: tikai 4–6 stundas.
Vera:Gribu piebilst, ka mēs ļoti cieši sadarbojamies ar vācu kolēģiem. Tiklīdz atbraucām, mūs sagaidīja Milonpārstāvis Austrumeiropā Kristofers Kopka. Viņš pastāvīgi kontaktējas ar mums un analizē mūsu darbu, koriģē to, vai, ja nepieciešams, kaut ko iesaka. Jā, tā ir kontrole, tomēr tas ir saprotams – šajā izstrādnē ir ieguldīts daudz līdzekļu, zināšanu un zinātnes potenciāla. Savukārt mums šis atbalsts ir svarīgs, jo mēs tikai veidojamies. Tāpēc esam viņiem ļoti pateicīgi.
Milon apļa sistēmu lieto 2 miljoni cilvēku visā pasaulē. Šobrīd tas ir ļoti populārs treniņš. Vācijā to iesaka senioriem profilaksei un rehabilitācijai. Vācijas valdība atbalsta šīs nodarbības pat valstiskā līmenī. Vācieši saprot, ka labāk ir ieguldīt naudu profilaksē, nevis veikt pusmūža cilvēkiem dārgas operācijas. Tieši šādus klubus cienījama vecuma cilvēkiem izvēlas arī mūsu poļu kolēģi. Apļa sistēmu treniņiem izmanto arī profesionāli sportisti. Piemēram, Vācijas futbola izlase trenējas uz Milon kardio un spēka apļa.
- Ģimenes biznesam, acīmredzot, ir savas īpatnības vai arī sarežģījumi? Kā izdodas to harmonizēt?
Vladislavs: Katram no mums ir sava niša. Tētis atbild par finansēm, mamma sadarbojas ar partneriem, savukārt es strādāju ar klientiem, mūsu speciālistiem, vadu mācības, veicu trenažieru garantijas apkopi. Esmu pabeidzis kursus un, tā kā esam Milon oficiālie pārstāvji Baltijas valstīs, drīkstu apkalpot viņu tehniku visā reģionā. Mana nākotnes profesija ir saistīta ar medicīnu, tādēļ mani interesē kardio un spēka trenažieri un es izprotu to ietekmi uz cilvēku veselību. Ja runājam par ģimenes biznesu, mums visiem ir interesanti tajā strādāt, mūs vieno aizrautība un vēlēšanās palīdzēt cilvēkiem, ticība tam, ka piedāvājam labāko fitnesa veidu, kādsšobrīd ir pieejams.

SIA „QLAB„, BNI Artmane biedrs
Tomsona iela 30, Rīga
mob. + 371 25566282
Šī e-pasta adrese ir aizsargāta no mēstuļu robotiem. Pārlūkprogrammai ir jābūt ieslēgtam JavaScript atbalstam, lai varētu to apskatīt.
www.qlab.lv

Bookmark and Share
Top.LV