Redakcijas konkurss!

konkyrs statyaTiek izsludināts labākā raksta konkurss sadaļā „Dzīves garša”!

Par ko rakstīt?

-      Par visu, kas Jūsu dzīvē ir svarīgs un interesants. Jūs varat pastāstīt par sevi, vai par savu ģimeni, bērniem, mājas mīluļiem. Kā arī par vaļaspriekiem un hobijiem. Vai – par savu darbu, plāniem un mērķiem.

Kas varētu piedalīties konkursā?

-      Jebkurš cilvēks, kurš grib padalīties ar kaut ko ar mūsu lasītājiem. Nav obligāti jābūt rakstniekam. Vienkārši ir jāsagrib.

Kāds ir raksta formāts?

-      Tam ir jābūt saglabātām kā teksta dokumentam (.doc). Ir vēlams, lai tas būtu ne mazāks kā 1800 zīmes liels, bet arī – ne memuāru lielumā. Jūs varat pievienot rakstam no 1 līdz 5 fotogrāfijām (.jpg vai .pdf formātā). Teksts varētu būt rakstīts gan latviešu, gan krievu valodā.

Ko nedrīkst?

-      Nedrīkst, la rakstā būtu nenormatīvā leksika, izteicieni, kurus varētu uzskatīt par ekstrēmiskiem izteicieniem, kādas reliģijas, kultūras, rases, nacionalitātes, valodas, utt. naida vai neatzīšanas izteicieni. Fotogrāfijas varētu būt jebkuras, gan amatieru, gan profesionālie. Vienīgais ierobežojums – nedrīkst sūtīt pornogrāfiskā rakstura bildes.

Kur sūtīt?

-      Sūtiet Jūsu rakstus, stāstus un fotogrāfijas uz redakcijas e-pasta adresi   Šī e-pasta adrese ir aizsargāta no mēstuļu robotiem. Pārlūkprogrammai ir jābūt ieslēgtam JavaScript atbalstam, lai varētu to apskatīt.    

Kāpēc rakstīt?

-      Labākos rakstus mēs noteikti publicēsim! Gan par Jums, Jūsu hobiju, Jūsu darbu, ģimeni vai mājas mīluļiem uzzinās mūsu lasītāji. Iespējams, Jūs sastapsiet domubiedrus un Jūsu dzīve kļūs vēl spilgtāka.

 

Jūsu redakcija.

Bookmark and Share
Top.LV