- Detaļas
- Autors Pēc interneta materiāliem
Svaigais ievārījums ir mūsdienīgs ogu un augļu pārstrādes veids. Tādā veidā tos ir ērti saglabāt ziemai.
- Detaļas
- Autors Pēc interneta materiāliem
Recepte ātram džemam no zemenēm. Lai to sagatavotu, Jums nepieciešams:
- 3 kg svaigo zemeņu
- 1 kg cukura
- Detaļas
- Autors Pēc interneta materiāliem
Šo zemeņu piecu minūšu ievārījums atšķiras no klasiskā: ogas vāra trijos piegājienos pa piecām minūtēm, bez tam, lai sagatavotu sīrupu tiek izmantots ūdens. Lai izgatavot ievārījumu pēc šīs receptes, mums nepieciešams:
- Detaļas
- Autors Pēc interneta materiāliem
Vēl viens piecu minūšu ievārījuma no zemenēm; ievārījums vārīt vairākos piegājienos, kas summā ir tās pašas piecas minūtes, bez tam tajā tiek pievienoti citronu sula. Jums nepieciešami sekojošās sastāvdaļas:
- Detaļas
- Autors Pēc interneta materiāliem
Daudzas mājsaimnieces mīl vārīt piecu minūšu ievārījumus. Pirmkārt, tāds vārīšanas veids ir mazāk darbietilpīgs, otrkārt, ogas ievārījumā saglabā savu formu, kā arī saglabājas vairāk vitamīnu. Kā vārīt zemeņu piecu minūšu ievārījums?
- Detaļas
- Autors Pēc interneta materiāliem
1. recepte. Klasiskais rabarberu ievārījums.
Vienam kilogramam rabarberu nepieciešams 500-600g cukura un 0,4l ūdens.