Rīgas Laimīgās Sejas no 2013.gada 15.decembra līdz 2014.gada 14.februārim

wth

FOTOKONKURSS „Rīgas Laimīgās Sejas”

2 mēnešu foto-akcijas ietvaros!

Radi laimīgāku vidi sev apkārt, kā arī laimē pārsteiguma balvas!

(no 2013.gada 15.decembra līdz 2014.gada 14.februārim).

 

Šī projekta mērķis balstās uz divām idejām: laime un kultūra. To, kas tām ir kopīgs, agrāk sauca par „ētiku”, kas tagad, iespējams, ir nedaudz piemirsies.

 Mēs pārdzīvojam grūtus laikus. Tieši tāpēc tagad ir tik svarīgi apzināties, ka mums – Latvijas iedzīvotājiem, ir spēks saglabāt savu kultūru, draudzīgumu un smaidus. Patiesai laimei un priekam ir liela vērtība. Cilvēks nav dzīvojis, ja nav iepazinis laimi un prieku. Citu cilvēku laime vai nelaime ietekmē arī Tevi.

Laime, tā vai savādāk, ir saistīta ar mērķa sasniegšanu, kad cilvēks ir laimīgs sasniegšanas procesā un/vai mērķi sasniedzot, pārvarot grūtības un šķēršļus. Foto-akcijas mērķis ir pievērst sabiedrības uzmanību pozitīvām lietām un parādīt, ka Rīgā ir daudz laimīgu cilvēku. Tas ir solis uz laimīgāku Rīgas telpu un pāreju uz kvalitatīvi jaunu pilsētas kultūras līmeni.

 

Foto-akcija notiks 2 posmos: I- iknedēļas (8 nedēļas) akcijas atspoguļošana fotogrāfijās, kas tiks publicētas sociālajos tīklos un izstādītas dažādās pilsētas vietās,

II - Foto-akcijas konkurss un labāko fotogrāfiju gala izstāde.

41604 66510250540 7493539 n

 

Konkursu rīko Starptautiskā Fonda “Ceļš uz Laimi” pārstāvniecība Baltijas valstīs - Biedrība “Ceļš uz Laimi” , Senču iela 4, Rīga, LV-1012

www.celsuzlaimi.lv

Attachments:
Download this file (NOLIKUMS FOTOKONKURSAM_Rigas laimigas sejas_sarunas.pdf)Konkursa nolikums[ ]96 kB
Bookmark and Share
Top.LV