Šokolādes kēksi ar rabarberiem
- Detaļas
- Autors Pēc interneta materiāliem
70 g piena šokolādes
80 g sviesta
2 olas
60 cukura
4 ēdamkarotes ar kaudzi miltu
sāls
kanēlis
vaniļa
100g svaigu vai atkausētu ogu
1 resns rabarbera kāts.
Rabarberu notīra un sagriež plānos gabaliņos. Šokolādi un sviestu izkausē uz mazas uguns. Pieber cukuru, sāli, kanēli un vaniļu, samaisa, pēc tam pievieno olas un atkal visu samaisa. Pievieno miltus un ar putotāju maisa līdz rodas vienmērīga masa karameļu krāsā. Mīklai pievieno rabarberus un ogas un atkal samaisa.
Cepeškrāsni sakarsē līdz 180 grādiem. Mīklu salej formiņās vai vienā kēksa formā un cep 25-30 minūtes.
Atdzesē. Labu apetīti!