.

Kartupeļu pankūkas

Kartofelnye-oladji1,5 glāzes miltu

2 olas

100 g cukura

200 g sviesta

3 glāzes piena

400 g kartupeļu

1 sīpols

sāls un melnie pipari

Sajauc pienu, olas, miltus un garšvielas. Kārtīgi samīca un ļauj mīklai pastāvēt. Pa to laiku sagriež sīpolu, sarīvē kartupeļus un tad tos pievieno mīklai. Cep sviestā nelielas pankūciņas uz nelielas uguns līdz brūngani zeltainai garoziņai

Bookmark and Share

Komentāri  

+1 #2
Kristīne 11 Marts 2014
Laba ideja!
+1 #1
Lienite 11 Marts 2014
Varu padalīties lieliskā "rīvēšanas metodē" :)
"Rīve" saucas suluspiede. Ideāli sanāk - biezumi atsevišķi (pie kam pietiekami mitri) un kartupeļu sula atsevišķi, ja nepieciešams var pieliet klāt biezenim cik vajag :)

Pievienot komentāru


Aizsardzības kods
Atjaunināt

Top.LV