Dzīves aplis

koleso zizniJebkura cilvēka dzīve  sastāv no dažādiem aspektiem: finanses, veselība, mīlestība, atpūta utt. Ir ļoti svarīgi sabalansēt visus virzienus, citādi mūsu vietā to izdarīs dzīve. Ja pārāk daudz strādāsiet, saslimsiet un iegūsiet piespiedu atvaļinājumu, nerūpēsieties par veselību – agri vai vēlu nāksies griezties pie ārstiem pēc palīdzības.

Šis ir diezgan pazīstams vingrinājums, bet kad jūs paši to pildījāt pēdējo reizi? Vai pildāt to regulāri?

Atcerēsimies galvenos noteikumus:

Paņemiet papīra lapu un uzzīmējiet uz tā apli, kā parādīts attēlā. Tagad novērtējiet savus panākumus pagājušajā gadā katrā no sfērām no 1 līdz 10. Pēc tam atzīmējiet savus panākumus visās sfērās ar riņķa līniju. Ritenis būs vai nu pietiekami apaļš, lai ripotu, vai arī būs kāda klupšanas vieta, un tā jūs apstādinās.

Šis ir jūsu personīgais Dzīves Aplis. Atskaites punkts saprašanai, kam tieši jums ir jāvelta vairāk uzmanības jaunajā gadā. Kad problemātiskie punkti tiks noteikti, varēs sākt ar tiem strādāt. Palīdzēs mūsu Zināšanu koks un jūsu draugi, radi, paziņas, kuri palīdzēs ar skaidru skatienu no malas un ar vērtīgu padomu.

Ideālā šo uzdevumu vajadzētu pildīt vienreiz mēnesi. Tas palīdzēs ieraudzīt, uz kā tieši jūs braucat pa savu dzīves ceļu.

Atlieciet lietas un pamēģiniet to tagad! Nebaidieties no rezultāta. Lai kāds tas arī būtu, tas jūs ievērojami pavirzīs uz priekšu.

Bookmark and Share
Top.LV