.

Saule sudrabā

ALBERTA4WEBManu rotu stāsts aizsākās manā bērnībā, kad kopā ar tēvu gājām skatīt Jūgendstila arhitektūru Rīgas skaistākajās ielās. Īpaša bija un ir Alberta iela, uz kuras mans tēvs, kaislīgs arhitektūras cienītājs, stāstīja man katras mājas stāstu; izcilākie vienmēr bija par Mihaila Eizenšteina meistardarbiem.

Kopš tā laika uz Alberta ielu nāku bieži – kad esmu apgarots un iemīlējies, kad meklēju mieru un iedvesmu. Reiz prātā ienāca doma: cik žēl, ka šo skaistumu nav iespējams paņemt līdzi! Un tad nāca risinājums – lai paņemtu līdzi ko lielu, tas ir jāizveido miniatūrā! Tā radās pirmās piespraudes, auskari, aproču pogas.

Es mīlu mākslu. Tā mani fascinē un iedvesmo – visās tās izpausmēs. Daudzu gadu darbs ciešā saistībā ar monumentālo un tēlotājmākslu, dizainu un arhitektūru ir nonācis arī līdz modei.

Manās rotās apvienotas laikmetīgās tehnoloģijas un klasiskie materiāli: sudrabs un dzintars. Rotās dzintars tiek iestrādāts pēc unikālu tehnoloģiju kombinācijas, kas ļauj dzintaram laika gaitā nemainīt krāsu un spīdumu. Rotas ir vieglas un smalkas, tajās ir Jūgendstila namu portreti, augu motīvi, putni un citi elementi.

Dzintara izmantošana nav nejauša, par saules akmeni dēvētais materiāls ir daudzus miljonus gadu vecs. Tas spēj uzlādēt cilvēka enerģiju, padara skaistāku ādu un matus, nomierina nervu sistēmu un novērš galvassāpes. Apvienojot praktisko ar estētisko, tika radītas augstas kvalitātes, izsmalcinātu rotu kolekcija, kas pieejama ikvienam.

Tagad ir iespējams Rīgas skaistumu ņemt līdzi, dāvināt saviem mīļajiem, draugiem, sadarbības partneriem, rotāties pašiem. Izbaudiet šo skaistumu un iedvesmojieties!

Jūsu Edgars Kvjatkovskis

 

 

Bookmark and Share
Top.LV