.

Nekas nav atrasts
Monthly View
Mēneša skats
Weekly View
Nedēļas skats
Daily View
šodien
Categories
See by categories
Datums/Laiks: Sākums : Piektdiena 09 Augusts 2013
Beigums : Svētdiena 11 Augusts 2013
Nosaukums: Ielu mākslas un pasaules mūzikas festivāls RE RE Rīga!
Raksturojums:

137406288497

Starptautiskais ielu mākslas un pasaules mūzikas festivāls RE RE Rīga! pulcēs vairāk nekā 20 mākslinieku apvienības – aptuveni 100 dalībniekus no 12 pasaules valstīm. Trīs dienu garumā Rīgas pilsētvidi piepildīs pārsteidzošas jaunā cirka izrādes, pasaules mūzika, deja un ielu teātris.

Rīdziniekiem un pilsētas viesiem būs unikāla iespēja klātienē vērot franču, beļģu un holandiešu jaunā cirka apvienību performances, kā arī skandināvu akrobātus un žonglierus. Tie būs profesionāli mākslinieki, kas ieguvuši augstāko izglītību labākajās Eiropas mākslas augstskolās, un ar savu pārsteidzošo sniegumu strauji iekaro popularitāti pasaulē.

Savukārt mūziķu uzstāšanās liks aizdomāties, kā dažādu tautu etniskā mūzika, ritmi un instrumentu izmantojums atspoguļojas šodien radītajā mūzikā. Visas ārzemju grupas ir guvušas atzinību gan savā dzimtenē, gan starptautiskos festivālos.

Jaunā cirka virzienu un ielu performances pārstāvēs – LA MEUTE (Francija), BRAM GRAAFLAND (Nēderlande), PATRIK & WES (Zviedrija), MAGMANUS (Zviedrija) u.c.

Festivālā uzstāsies mūzikālās apvienības JAUNE TOUJOURS (Beļģija), THE RETUSES (Krievija), ELECTRIC JALABA (Lielbritānija), SUS DUNGO (Latvija) u.c.

Festivāls skatuves būs izvietotas piecās Rīgas vietās:

  • Vecrīgā
  • Operas skvērā
  • Esplanādē
  • kā arī AB Dambī, kas būs festivāla centrālā norises vieta.

Dažādas radošās performances būs vērojamas arī peldošajā mākslas centrā Noass. Festivāla pasākumi būs bez maksas, un tos varēs apmeklēt ikviens interesents.

Atrašanās vieta : Rīga
Kontakti : http://rereriga.lv/
Papildu informācija :

Back

JEvents v2.2.8   Copyright © 2006-2012

Top.LV