.

Nekas nav atrasts
Monthly View
Mēneša skats
Weekly View
Nedēļas skats
Daily View
šodien
Categories
See by categories

Weekly View

23 Decembris 2013 - 29 Decembris 2013
  Preceding Week 23 Decembris 2013 - 29 Decembris 2013 Following Week
24 Decembris
  • Datums/Laiks: 08:00 - 17:00 
    Nosaukums: Gaismas parāde
    Raksturojums:

    gaismasparadeVakarpusē, līdz ar tumsas iestāšanos, gaidāmi vairāki mirdzoši un sildoši gaismas un uguns priekšnesumi. Viens no tiem – „Gaismas parāde”, kas sāksies plkst. 18.00 un norisināsies 11. novembra krastmalā.

    Tas būs poētisks nakts priekšnesums, kas ne tikai izgaismos pilsētu, bet iedegs uguni arī skatītāju acīs. HELMNOT režisētā gaismas parāde ir mobils nakts uzvedums ar majestātiskām gaismas figūrām, kas izgaismo tumsu. Uzveduma galvenais objekts ir 7 metrus augsts un 8 metrus garš gaismas kuģis, kas visa uzveduma laikā iedegsies visneiedomājamākajās krāsās.

    Atrašanās vieta : 11. novembra krastmala
    Papildu informācija :riga2014.org

25 Decembris
  • Datums/Laiks: 16:00 - 19:00 
    Nosaukums: Ziemassvētku koncerts "Tev tuvumā"
    Raksturojums:

    Rīgas Lutera baznīcā Torņkalnā uzstāsies mūzikas projekts "Tev tuvumā", kurā apvienojušies dziedātāji Marija Naumova un Marts Kristiāns, grupa Putnu balle un Kalniņš un MC orķestris. Koncerta programmā - latviešu komponistu Ziemassvētku dziesmas.

    5697

    Atrašanās vieta : Torņkalna baznīca
    Kontakti : Torņakalna iela 3/5, Rīga, LV-1004
    Papildu informācija :Biļetes iegādājamas “Biļešu Paradīze” tirdzniecības vietās. Biļešu cena – Ls 5. Bērniem līdz 7 gadu vecumam - ieeja bez maksas.

26 Decembris
  • Datums/Laiks: 15:00 - 20:00 
    Nosaukums: ZIEMAS BALLE Brīvdabas muzejā
    Raksturojums:

    Kad Ziemassvētki ģimenes lokā aizvadīti, ziemeļnieciski noskaņotus muzeja apmeklētājus, radus un draugus no tuvienes un tālienes gaida tradicionālā Ziemas balle, karsti dzērieni, egļu svecīšu smarža muzeja baznīcās, lukturīšu izgaismotas kupenas un gaismas rotaļas naksnīgajā muzejā. 1930. gadu danči Priedes krogā… un „vien’ maz’ cūciņ’” gardēžiem. Ģērbsimies silti un gada izskaņā tiksimies ziemas pasakā!

    Aplūkojiet attēlu galeriju no pagājusā gada Ziemas balles Brīvdabas muzejā: šeit (foto P. Zariņa)

     

    Atrašanās vieta : Brīvības gatve 440, Rīga LV-1024
    Kontakti : Tālrunis: 67994106; kase 67994515; fakss: 67994178, e-pasts: Šī e-pasta adrese ir aizsargāta no mēstuļu robotiem. Pārlūkprogrammai ir jābūt ieslēgtam JavaScript atbalstam, lai varētu to apskatīt.
    Papildu informācija :www.brivdabasmuzejs.lv

28 Decembris
  • Datums/Laiks: 21:00 
    Nosaukums: Ādmiņu ielas ziemassvētku jampadracis
    Raksturojums:

    Ādmiņu ielas mēģinājumu telpā koncertēs vācu grupua Enlightenment - pašu vārdiem, "nedaudz netīra melodiskā hardcore blice", vācu hardcore/ punk grupa Final Effort un vietējie - Valmieras power pop punk rock 'n' roll grupa Nepatiesi Bet Fakts un ILLA no Liepājas (puslēns rokenrols).

    21704

    Papildu informācija :Ieejas maksa - 2 Ls.

29 Decembris
  • Datums/Laiks: 12:00 
    Nosaukums: Rīgas Cirkā "LIELĀ ZIEMASSVĒTKU EGLĪTE"
    Raksturojums:

    Cirks Ziemassvetki 420 200Rīgas Cirka Ziemassvētku izrādē- brīnumainas pārvērtības un daudzveidīga, krāšņa cirka programma.

    Kas notiek, kad tieši piecas minūtes pirms Jaungada atnākšanas apstājas pats galvenais pulkstenis? Protams, Jaunais gads var vienkārši neatnākt!.. Bet, tāpēc jau tas ir īsts Cirks, lai atrisinātu radušos problēmu.Jautrais Burvis, Svētku Karaliene, Ziemassvētku vecītis un Neaprēķināmais Zaķis dosies pasaules ceļojumā, lai atvestu Jauno gadu uz Rīgu! Viņiem palīdzēs visi- gan Karību jūras pirāti, gan japāņu nindzjas, gan tuksnešu kamieļi, pat Patagonijas jūras lauvas...

     

     

     

     

     

     

    Atrašanās vieta : Rīgas Cirks
    Kontakti : www.cirks.lv
    Papildu informācija :Izrādes no 20. decembra līdz 12. janvārim

JEvents v2.2.8   Copyright © 2006-2012

Top.LV