.

Māja, kurai var uzticēties

tikliBrīvdienas, svētki, atvaļinājumu sezona ir aktīvākais laiks noziedzniekiem, kuri vēlas sevi palutināt, piesavinoties svešu īpašumu, tehniku, dārglietas. Jā, jūs esat sapratuši pareizi – mēs runājam par dzīvokļu/biroju zagļiem.


- „Tukša māja ir viegli aplaupāma," stāsta uzņēmuma „Latvijas Tīkli" vadītājs Aleksandrs Jemeļjanovs.„Par laimi, pēdējā laikā cilvēki ir sākuši domāt par drošību un aizvien biežāk izmanto attālinātā videomonitoringa pakalpojumus."

Kas ir attālinātais videomonitorings?
Tā ir iepriekš sagatavota un uzstādīta sakaru sistēma starp apsargājamajā mājā, birojā vai dzīvoklī uzstādītajām videokamerām un šī objekta apsardzes uzņēmumu. Atskanot trauksmes signālam, apsardze uzreiz redz, vai jūsu teritorijā ir ieklīdis kaķis vai arī tas ir noziedznieks adītā cepurē ar bumbuli. Uz tikšanos ar aizdomīgo ciemiņu nekavējoties dosies mobilā grupa, kura novērsīs draudus.
Pēdējā laikā ir parādījusies draudīga tendence: pamostoties no rīta, saimnieki saprot, ka no mājas ir pazudušas vērtīgas mantas. Turklāt noziedznieki tās ir aizveduši ar saimniekiem piederošo automobili.
Jāatceras, ka klasiskā signalizācija sāk darboties tikai tad, kad zaglis jau ir atvēris durvis (ar nosacījumu, ka esat ieslēguši signalizāciju uz nakti), savukārt perimetra apsardze ar videomontoringu ļauj zagli ieraudzīt jau pie vārtiem, pat ja jūs mierīgi guļat savā mājā!

Kā parūpēties par savu drošību?
Izmantojiet perimetra apsardzes sistēmu!
Monitors ļaus ieraudzīt pārkāpēju vēl pirms viņš būs nonācis līdz jūsu namdurvīm. Kamēr jūs mierīgi gulēsiet, nelūgtais viesis jau būs aizturēts notikuma vietā un vairs jūs netraucēs.
Uzticiet savu mieru profesionāļiem!

SIA „Latvijas Tīkli" jau vairāk nekā 15 gadus rūpējas par jūsu drošību un komfortu:
• videonovērošana;
• ugunsdrošības sistēmu projektēšana, montāža un apkalpošana;
• piekļuves kontroles sistēmas, namruņi, sarunu iekārtas;
• datortīkli(SKS).

Vairāk informācijas:www.tikli.lv.
Lai pasūtītu pakalpojumu, zvaniet:+371 26666199.

Labāk vispirms atnāksim mēs nevis zagļi!

Aleksandrs Jemeļjanovs, uzņēmuma „Latvijas Tīkli" vadītājs
BNI Artmane biedrs

Bookmark and Share
Top.LV