.

Eiropas līmeņa Latvijas ražotie dūmvadi

dimohodNerūsējošā tērauda dūmvadi šobrīd ir ļoti pieprasīti, jo ar to palīdzību ātri un par saprātīgām izmaksām var atjaunot jebkuru dūmvadu un arī samontēt jaunu dūmvadu līniju. Plašais pielietojums un montāžas iespējas ļauj metāla dūmvadus pielāgot jebkurai ēkai un savienot ar jebkuru apkures ierīci.


RGJ (www.rgj.lv) ražotie nerūsējošā tērauda dūmvadi ir ar augstāko kvalitāti un ļoti izdevīgām cenām, jo ar produkcijas pārdošanu nodarbojas pats ražotājs. RGJ dūmvadi ir iecienīti ne tikai Latvijā, bet daudzās Eiropas valstīs, kurās patērētāji ir ar ļoti augstām prasībām. Pats ražošanas process un gala produkcija tiek regulāri pārbaudīta un testēta, lai būtu atbilstība visām Eiropas direktīvām, kas skar būvniecības materiālus.
Dubultsienu izolētie nerūsējošā tērauda dūmvadi būs labākā izvēle, ja būvējat savu māju no pamatiem vai ierīkojat jaunu apkures līniju jau esošā ēkā. Tie ir izgatavoti no augstākās kvalitātes nerūsējošā tērauda, kas ar modernākajām tehnoloģiju ierīcēm pārvērsti izturīgā un funkcionālā produktā ar plašu pielietojamību, ir siltināti ar speciālu starpkārtu, kas nodrošina dūmvada efektīvu darbību jebkādā vidē un ārējo apstākļu ietekmē. Tos var montēt gan gar ārsienu, gan cauri iekštelpām.
Viensienu nerūsējošā tērauda dūmvadi ir piemēroti ievietošanai mūrētajos skursteņos, kas jau ilgstoši kalpojuši un nav labā stāvoklī - var būt izdrupuši un izdeguši. Šādā stāvoklī dūmvads ir ugunsnedrošs un var jebkurā brīdī radīt problēmas ar apkures sistēmu. Nerūsējošā tērauda viensienu dūmvada oderes ievietošana ir ātrākais un ērtākais veids, kā uzlabot dūmvada stāvokli un atkal padarīt to drošu un izturīgu pret apkures iekārtas radītajiem apstākļiem.
RGJ izgatavo arī melnā tērauda savienojuma caurules, kas piemērotas nestandarta risinājumiem, kad nepieciešams izveidot pāreju dažāda diametra dūmvadiem. Pieejami līkumi un taisnie posmi ar dažādiem izmēriem un plašu pielietojamību.
Pie ražotāja RGJ klienti var pasūtīt visas nepieciešamās detaļas, lai samontētu tieši tādu dūmvadu, kāds ir nepieciešams. RGJ ražo ne tikai dūmvadu taisnos posmus, bet visas papildus detaļas, liekumus, savienojumus un stiprinājumus. Klientam vairs nebūs jāmeklē papildus elementi pie cita pārdevēja. Par precīzu risinājumu un nepieciešamajiem dūmvada elementiem klientus konsultēs zinoši uzņēmuma „RGJ" speciālisti.
SIA „RGJ", BNI Artmane biedrs
Gundars Leitāns
mob. + 371 28370088
Šī e-pasta adrese ir aizsargāta no mēstuļu robotiem. Pārlūkprogrammai ir jābūt ieslēgtam JavaScript atbalstam, lai varētu to apskatīt.

Bookmark and Share
Top.LV