.

Brīnumainie tīrības un kārtības noslēpumi

tersPriekšstatu par cilvēku veido ne tikai viņa vārdi un rīcība, bet arī viņam apkārt esošā vide. Piekritīsiet – ir grūti pārliecināt par savām profesionālajām spējām, ja sarunu biedra uzmanību novērš birojā valdošā nekārtība.

Vai jūs piekristu parakstīt sadarbības līgumu vai vienkārši iemalkot tikko gatavotu kafiju ar cilvēku, kura birojā visu klāj putekļu kārta, bet apavi līp pie grīdas? Diez vai. Ja gribat, lai pārrunu telpa atstātu labu iespaidu uz jūsu partneriem, bet māja – uz viesiem, ir pienācis laiks izmantot to cilvēku pakalpojumus, kuriem tīrība ir nevis darbs, bet gan dzīvesveids – izmantot uzkopšanas uzņēmuma pakalpojumus.
Vai zināt, ka:
- uzkopšanas inventāram ir krāsu indeksācija. Piemēram, sarkanas lupatiņas tiek izmantotas īpaši netīru vietu – sanitāro mezglu, dušas telpu, ģērbtuvju – uzkopšanai. Zilas krāsas inventāru izmanto darba vietu, tirdzniecības centru gaiteņu utt. uzkopšanai. Savukārt zaļā krāsa ir paredzēta virtuves, ēdamistabas, pārtikas veikalu nodaļu tīrīšanai. Dzelteno inventāru izmanto medicīnas iestādēs;
- pārmērīgs grīdas un citu virsmu mazgāšanas līdzekļa daudzums paātrina netīrumu un pleķu rašanos;
- ja grīdu mazgājat vismaz 30 minūtes divas reizes nedēļā, gadā tam patērējat 52 stundas. Ģenerāltīrīšana reizi nedēļā pārvēršas par 104 stundām gadā, bet ikdienas piecu minūšu ilga uzkopšana gadā veido 61 stundu.
Tādējādi gluži nemanot jūs zaudējat vairāk nekā nedēļu sava dārgā laika. Padomājiet – šajā laikā jūs varētu koncentrēties darbam, noslēgt izdevīgus līgumus un paaugstināt savu produktivitāti.
Ir vērts uzticēties profesionāļiem: uzkopšanas uzņēmuma Tersus pakalpojumi nozīmē ne tikai kristāltīru māju vai biroju, bet arī kvalitatīvu mēbeļu un grīdas kopšanu, izmantojot speciālus līdzekļus.

Uzkopšanas uzņēmuma Tersus speciālisti piedāvā:
- profesionālu regulāro un/vai ģenerāltīrīšanu;
- logu un spoguļu spodrināšanu;
- fasāžu mazgāšanu;
- paklāju un mīksto mēbeļu tīrīšanu.

Ar cieņu, SIA "TERSUS" valdes locekle - BNI Artmane biedrs

SIA „TERSUS", BNI Artmane biedrs
Tērbatas iela 74, Rīga, LV-1001
Tālr.: +371 67 761 227
Mob.: +371 27756106

Bookmark and Share
Top.LV