.

Brīnums jums līdzās

reikiIr piedzimis cilvēks. Dzīvo, aug, kļūst pieaudzis. Dažkārt sūdzas: nogurums, galvassāpes, sāpes kājās un mugurā. Ko dara? Protams, ārstējas, veic izmeklējumus, iet uz masāžām, dzer zāles... Dažreiz kļūst labāk, dažreiz nē. Laika gaitā pie visa pierod un saka: „Es tāds esmu, tāds ir mans ķermenis un tāda ir mana veselība."
Kas notiek patiesībā?


Palūkosimies, kādus mūs daba ir radījusi. Esam sarežģīta un pārdomāta bioloģiska katras šūnas, katra orgāna un kauliņa precīzas savstarpējās saistības sistēma. Viens no galvenajiem veselības priekšnoteikumiem ir simetrija. Ķermeņa labajai un kreisajai pusei jābūt sabalansētai.
Kas notiek, ja tā nav? Kas notiek, ja šis disbalanss jūsos ir kopš dzimšanas? Jo vecāks kļūstat, jo grūtāk klājas organismam. Atšķirīgs kāju garums, šķībsiegurnis, lāpstiņas, mugurkauls, kakla skriemeļi organismam rada lielas neērtības, un ķermenis, tiecoties pēc līdzsvara, šo patoloģiju uzskata par normu. Tas nenozīmē, ka cilvēks noteikti klibo, pat ja viena kāja ir pat par septiņiem centimetriem īsāka nekā otra. Organisms ir ticis galā. Ir pārvietojis iegurni un mugurkaulu pareizajā virzienā, ir atradis savu balansu un sastindzis cer uz palīdzību. Tomēr tas ir grūti un nav dabiski, tādēļ ķermenis cauri sāpēm uzrunā cilvēku: „Palīdzi man!!!"
Vai to var labot?
Piecu gadu laikā starp vairākiem simtiem pacientu nav bijis neviena, kuram es nebūtu varējis palīdzēt 30 sekunžu laikā, izmantojot Enerģiju un Apziņu.
Kad cilvēks nostājas uz savām jaunajām vieglajām un brīvajām kājām, viņš vairākas minūtes pierod pie jaunā stāvokļa. Pierod muskuļi un asinsvadi, skelets pāriet jaunajā stāvoklī. Tikai tādā veidā sāpes var pēkšņi pazust. Ilgi gaidītais līdzsvars, ko daba ir ierakstījusi jūsu DNS, ir atgriezies! Dažkārt deformācija ir bijusi tik izteikta, ka ķermenim ir nepieciešama papildu masāža un enerģētiskā palīdzība. Tomēr tas ir atrisināms.
Es pateicos Dievam – Dabas Brīnuma radītājam – par šo dāvanu, ko esmu saņēmis, jo manas dzīves mērķis ir palīdzēt cilvēkiem, un tas ir kļuvis vēl radošāks.
Jūs varat kļūt par dzīves līdzsvaru atguvušu cilvēku. Lai tas notiktu, mums ir jāsatiekas uz dažām minūtēm. Es veikšu diagnostiku, lūgšu atgulties un atslābināties, un... Jūs piecelsieties absolūti citāds.
Ko es ar jums darīšu? Es – it neko. Jums pieskarsies Daba, kas zina visus mūsu noslēpumus. Es tikai paskatīšos uz jums, maigi pieskaršos, un viss notiks.
Pārbaudīsim?

Mīlot jūs un dzīvi,
Mihails Mošenkovs, BNI Artmane biedrs
Energoterapeits, masāžas meistars, psihologs, Alternatīvās medicīnas centra „Reiki Gaismas Skola" dibinātājs, Rīga, Latvija.

Tālrunis pierakstam uz pieņemšanu: +371 20006245

Bookmark and Share
Top.LV