- Detaļas
- Autors No interneta materiāliem
Biezpiena pasha (паска) - tas ir biezpiens ar saldo krējumu vai skābo krējumu, presēts piramīdas formā. Vecslāvu valodā to sauc par "млеко огустевшее" (sabiezējis piens). Biezpienam pashas pagatavošanai ir jābūt svaigam, sausam un viendabīgam.
- Detaļas
- Autors Pēc interneta materiāliem
Sastavdaļas:
150 gr margarīna
125 gr cukura
- Detaļas
- Autors Pēc interneta materiāliem
Sastāvdaļas:
4 olas
150 gr cukura
- Detaļas
- Autors Pēc interneta materiāliem
Sastāvdaļas:
¼ l piena
2 olas
- Detaļas
- Autors Ļena Rjabova
Braunijs ar zemu tauku saturu ir neatkārtojams šokolādes deserts bez sviesta un olām.
- Detaļas
- Autors Ļena Rjabova
Ogu pīrāgs lieliski derēs tiem, kam garšo veselīgi pīrāgi, jo tas tiek gatavots uz auzu pārslu bāzes, nesatur miltus, ir viegls un garšīgs.
- Detaļas
- Autors Ļena Radova
Biezpiena pīrāgs ir visdiētiskākais no pīrāgiem, bet ar auzu pārslām un ogām tas kļūst par retu garšas „kokteili”: šādu garšīgu un veselīgu ēdienu var lietot arī diētas laikā.
- Detaļas
- Autors Ļena Radova
Šokolādes pīrāgs ar ogām (var arī bez tām) Ātri, garšīgi, viegli pagatavojams, satur maz kaloriju. Man garšo viss, kas ir ar s šokolādi un es cenšos atrast zelta vidusceļu starp garšīgo un veselīgo, pie tam nebojājot savu augumu. Varu ar pilnu atbildību paziņot , ka šāds pīrāgs neapšaubāmi sagādās jums baudu ar savu izteikto šokolādes garšu un figūra paliks savā vietā.